Badenymfe

Ruth Emilie er blitt svært glad i å bade. Hun leker selv i badebassenget, går opp og ned, opp og ned. Er også gjerne med oss hvor det er litt dypere…

Delvis møblert…

Dere lurer kanskje på hvordan det ser ut hos oss etter at vi har fått møbler…? Vel, ikke alt er helt på plass, men det er betraktelig bedre. For noen øyeblikk siden fikk vi inn en stor TV (Jens Arne har gledet seg enormt!), så bildene sier ikke hele sannheten. På bildene ser dere Ruth Emilie på rommet sitt, og innereste delen av stua vår.

Sjømannskirka

I dag har Ruth Emilie fått sin første fisk i søndagsskolekortet sitt!

Etter et kvarters kjøretur med taxi, var vi framme ved Sjømannskirka. Jammen godt vi ikke valgte å ta bussen! De siste hundre metrene til kirka er stupbratte, og ikke akkurat noe for to utrente nordmenn med barnevogn!! 🙂 Det var ikke veldig mange i kirka i dag ettersom mange fortsatt er på ferie, men det var nok til at vi fikk skravla og kost oss fram til mørkets frambrudd. Det er fast med grilling etter søndagsgudstjenesten, og flere dukket opp når den deilige maten ble satt fram på bordet. Ruth Emilie hang rundt med ei jente som heter Amalie. Hun er en måned eldre og omtrent like aktiv. Trur det blir en god match! 🙂 I morgen skal Ruth Emilie og mamma på barnetreff i Sjømannskirka, vi gleder oss!!

Endelig på nett

Nå har vi endelig fått et møblert hjem her i Singapore. Internett og TV er installert, og sammen med en oppblåsbar madrass teller vel det som de viktigste møblene?