Hong Kong

Etter at Mandy og Dexter dro, sjekka Tore rett inn. Det vil si at han allerede hadde vært i Singapore et par dager, og vært på guttetur til Kuala Lumpur med Jens Arne. Da gjesterommet ble ledig, ble han vår nye gjest:)

Sammen tok vi turen til Hong Kong (9.-12. februar). Litt kaldere enn her. Det holdt seg rundt 15 grader hele tida vi var der. Jeg frøys i starten, men etterhvert var det ganske deilig.

Å ha med Ruth Emilie på storbytur er ikke like lett lenger… Å sitte i vogna er kjedelig. Ho vil nemlig tusle rundt på egenhånd, og med alle biler og folk som det var her, så var ikke det like greit. Resultatet ble at vi gikk og bar på henne mesteparten av tida. Nesten 12 kilo blir litt tungt å bære på i lengden…

Blinkskudd fra turen…

Helgekos med Mandy og Dexter

I skrivende stund er Dexter og Mandy på vei inn i flyet som skal ta dem med hjem. De gruer seg nok litt til kulda som møter dem (mer enn minus 20 har vi hørt…), men jeg håper de klarer å glemme den og heller glede seg over det nye de har satt igang (for dere som ikke vet det, så skal de starte en retrovintage nettbutikk!).

De var her hos oss i ti dager. Kosa seg på balkongen, traff familie og venner. De har jo bodd her før, så det var gøy for dem å treffe igjen kjente og å henge på vante steder. Jeg var selv med ut på byen en tur;).

På lørdag var det familiemiddag og bursdagsfeiring. Fetterne til Mandy kom på besøk og sammen feira vi James og Dexter på forskudd. Det ble diska opp med sterk asiatisk middag, norske vafler og singaporsk kake.

Søndag dro Dexter, Ruth Emilie og jeg til East Coast for å spille minigolf. Vi traska langs stranda og så på menneskelivet. Ruth Emilie var i hundreogti og fikk seg et par skrubbsår på turen. Minigolfturneringen ble det så som så med. Ruth Emilie var i beina på oss hele tida, så vi tok det mer som en kosestund sammen med henne. En flott helg synes jeg!:)

Ønsker dere to i flyet god tur hjem og lykke til med alle utfordringer der hjemme! Klem

Ny hverdag

Da jeg henta Ruth Emilie på førskolen i dag, var det såvidt ho la merke til at jeg kom. Snakk om forskjell fra forrige sted vi var! Hun stortrives i den nye barnehagen, det er bare litt grin om morran når jeg leverer. Lærerne der er veldig flinke og gir meg masse info hver dag om hva ho har gjort og ikke gjort. I dag fikk jeg også med noen bilder fra hennes første uke…

Ellers har vi besøk av onkel Dellan og tante Mandy. Ruth Emilie var litt skeptisk i starten, men etter en barnevaktrunde har ho tødd litt opp. Vi har møtt Mandys to fettere, veldig koselig! På lørdag skal vi ha familiemiddag med en blanding av norsk og asiatisk mat 🙂

Jeg har til og med kommet meg ut på byen! Mandy og Dellan tok meg med til Clarke Quay, (hvor jeg ellers har vandra på dagtid) hvor jeg fikk oppleve det yrende utelivet. Dansa litt, men vil gjerne danse mer!:)

 

Har gått til anskaffelse av et luksusmøbel til den store balkongen vår. Her ser vi Mandy, Dellan og JJ (Mandys fetter) nyte late dager… 😉