Badenymfe

Ruth Emilie er blitt svært glad i å bade. Hun leker selv i badebassenget, går opp og ned, opp og ned. Er også gjerne med oss hvor det er litt dypere…

10 tanker om “Badenymfe

  1. Gratulerer med blogg, hus og møbler! Ser ut som dere har det veldig fint. Så søt Ruth Emilie er!:) Dere må lære henne å bade i 15 graders vann etterhvert også, så hun kan være med i Mjøsa til sommeren.. Fortsett å legg ut bilder, det liker vi!:)

  2. hei Juliana.
    ser ut som dere har det flott. nydlig jente og koslig hjem. Dattera til en kollega har flytta til Singapor i sommer, hun finner ikke poteter.Veit du om det finns poteter i Singapor?

    Lykke til Juliane og kos deg.

    • Heisann! Ja, poteter finnes det. Har finni poteter på vanlig matvarebutikk. Kan jo hende ho ikke har vært innom de vanligste som carrefour eller cold storage, be henne sjekke de ut.

      Vi har det tipp topp i varmen, og gleder oss til å utforske øya bit for bit! 🙂

    • Tusen takk! Savner å synge med deg!! Har begynt i kor i Sjømannskirka. Har vært på 1 øvelse og fikk synge på første gudstjenese. Gjett hvilken sang!!!…. Ingen andre enn «Du vet väl om at du er värdefull»! 🙂
      Håper du har fått synge litt du òg!
      Klem

  3. Hei på dere alle sammen:)
    Såååå gøy at du blogger. Morro å følge med dere der nede og spesielt Ruth Emilie;) Tenk så gøy det hadde vært om vi kunne kommet å besøkt dere en gang. Jentene hadde nok storkosa seg sammen i bassenget. Skulle gjerne hatt varmegradene og bassenget deres… Missunne…..
    Gleder oss til å se hvordan livet deres fortsetter der nede <3

    • Du måååååååååååååå komme på besøk!
      Vi har bassengkant og handlegata rett rundt hjørnet. Gjesterommet står og venter på gjester…. 😉
      Bare å si ifra altså. Finnair har reiser hit for 5800,-! Gratis overnatting hos oss vettu 😉
      Ser etter bursdagsgave til Thea. Noe spesielt hun ønsker seg??

  4. Så fint med blogg! Supert å se Ruth Emilie i badebassenget; ingenting er bedre enn vann å leke med. Vi savner dere stadig. Skolen er god, men enn om du hadde vært her… Ahimsa er i gang, vi strekker oss for å være forbilder for vannrottene – du mangler. Kos dere i varmen, her er det sommer og høst om hverandre.

    • Tenker på dere til stadighet! Savner dere masse!
      Er satt opp som vikar på norskskolen som samles hver torsdag. Blir artig å se hvordan de har det! Ellers koser jeg meg sammen med Ruth Emilie i varmen.
      Hils alle fra meg og gi de en stoooooor klem!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *