Aktive dager

Det nærmer seg avreise og tempoet har økt betraktelig…

MYE skal gjøres før vi reiser hjem! Ikke det at jeg ikke får muligheten når vi er tilbake, men det er mange fjes vi ikke kommer til å se igjen til høsten. Jorunn reiser hjem med familien for godt, og i går hørte jeg at tredjekvinnen i sangtrioen min plutselig skal dra hjem…

Tirsdag ble en helaftens for min del, – en utrolig flott dag! Først bar det ut til Little India for å fullføre fotokurset jeg har tatt. Det ble mange vakre bilder, både i gater og i templer. Etter litt indisk lunsj bar det hjem til en rask dusj og så til Swissotel for High Tea med Anita og Jorunn.

High Tea er noe typisk britisk som har blitt igjen her etter kolonitiden. Det er en slags lettere lunsj med en avslutning med kaker og te. Vi hadde kledt oss litt finere for å kunne passe inn i omgivelsene 🙂 Utsikten var utrolig og maten kjempegod! Dette kan jeg gjøre igjen!!

Deretter bar det til kveldens høydepunkt: CASINO! Vi hadde satt oss tak på 100SGD, trudde vi skulle ta helt av, men det ble med 10SGD… Er visst ikke gambler allikevel… Anita og jeg skaffet oss medlemskort, i tilfelle vi skulle få lyst igjen, HAHA 😉

Kvelden ble avsluttet utenfor Marina Bay Sands med et glass vin og et utrolig flott (og gratis!) lysshow. Det ble mye god prat. Takk for en flott kveld, jenter!!

 

Helgekos

Denne helga har vi kosa oss masse!!

På lørdag starta vi dagen hos Amalie, Kjetil og Anita. Amalie fylte 2 år på fredag, og sånt må feires!! Det ble pølser og kaker, og masse bading på barna. Morten, Jorunn og Johannes var også der. Nå er det ikke lenge til de drar tilbake til Norge for godt… Kommer til å savne dem!

Søndag ble vi ringt opp av Kjetil som inviterte oss med på sykkeltur på East Coast. Jeg har ikke sykla på mange år, men vi sa ja og det angrer vi ikke på! Hadde det kjempetrevlig! Det ble ikke lange sykkelturen, for ikke alle ville sitte på sykkel, men det ble akkurat passe.

17. mai kom og gikk…

Da har vi fått pusta ut litt etter noen uker med intense forberedelser!

Har vært med i årets 17. mai-komite her i Singapore. Har vært artig, men også ganske så slitsomt. Det er ikke et lite arrangement heller, -800 mennesker!!! De skal ha sitteplasser, bord, underholdning, pølser, is, korps og skikkelig 17. mai-stemning.

Det gikk heldigvis i boks alt sammen, men jeg er usikker på om jeg orker detta en gang til… Jeg fikk tak i en slangetemmer som kveldens underholdning, og dette ble tatt svært godt imot. Er stolt av den avgjørelsen! Gøy med noe typisk singaporsk og ikke en tryllekunstner som egentlig var planlagt.

Mamma kom helga før 17. mai. Hadde med hornet og var klar for korps. Sporty gjort, mamma!!

Etter en intens, men morsom og svært varm feiring, dro vi til Bintan. Dette er ei øy like utenfor Singapore, men som tilhører Indonesia. Her nøt vi rolige dager med sol, basseng, hav og palmer. Asiatere er ikke er spesielt glad i sola, og ofte kan de ikke svømme heller, så vi var ganske så aleine med herlighetene. Deilig og avslappende!!!!

I kveld reiser mamma hjem igjen, men det er ikke lenge til vi sees for vi drar om bare 2 uker! Det er blitt fint hjemme nå har jeg hørt. Men sola svir forhåpentligvis ikke like mye der som her….