17. mai kom og gikk…

Da har vi fått pusta ut litt etter noen uker med intense forberedelser!

Har vært med i årets 17. mai-komite her i Singapore. Har vært artig, men også ganske så slitsomt. Det er ikke et lite arrangement heller, -800 mennesker!!! De skal ha sitteplasser, bord, underholdning, pølser, is, korps og skikkelig 17. mai-stemning.

Det gikk heldigvis i boks alt sammen, men jeg er usikker på om jeg orker detta en gang til… Jeg fikk tak i en slangetemmer som kveldens underholdning, og dette ble tatt svært godt imot. Er stolt av den avgjørelsen! Gøy med noe typisk singaporsk og ikke en tryllekunstner som egentlig var planlagt.

Mamma kom helga før 17. mai. Hadde med hornet og var klar for korps. Sporty gjort, mamma!!

Etter en intens, men morsom og svært varm feiring, dro vi til Bintan. Dette er ei øy like utenfor Singapore, men som tilhører Indonesia. Her nøt vi rolige dager med sol, basseng, hav og palmer. Asiatere er ikke er spesielt glad i sola, og ofte kan de ikke svømme heller, så vi var ganske så aleine med herlighetene. Deilig og avslappende!!!!

I kveld reiser mamma hjem igjen, men det er ikke lenge til vi sees for vi drar om bare 2 uker! Det er blitt fint hjemme nå har jeg hørt. Men sola svir forhåpentligvis ikke like mye der som her….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *