Helgekos

Denne helga har vi kosa oss masse!!

På lørdag starta vi dagen hos Amalie, Kjetil og Anita. Amalie fylte 2 år på fredag, og sånt må feires!! Det ble pølser og kaker, og masse bading på barna. Morten, Jorunn og Johannes var også der. Nå er det ikke lenge til de drar tilbake til Norge for godt… Kommer til å savne dem!

Søndag ble vi ringt opp av Kjetil som inviterte oss med på sykkeltur på East Coast. Jeg har ikke sykla på mange år, men vi sa ja og det angrer vi ikke på! Hadde det kjempetrevlig! Det ble ikke lange sykkelturen, for ikke alle ville sitte på sykkel, men det ble akkurat passe.

2 tanker om “Helgekos

    • Ja, det lurte jeg på også. Men det var visst ikke utleie på hjelmer… Det ble uansett ikke full fart på sylkinga når man må sykle litt i kø…:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *