Ære være legene i Singapore!

Siden begynnelsen av april har jeg slitt med vondt i siden. Hadde jo en runde med feber først, og sleit med å gå på do etter det, så jeg tenkte at det var forstoppelse… Men så har det aldri gitt seg. Ble litt bedre, men fortsatt ubehagelig når jeg bevegde på meg. På onsdag gikk jeg til slutt til legen….

Har jo ikke fått meg egen lege her, så jeg traska bort til sjukehuset Mount Elisabeth. Gikk inn på akutten der og spurte om å få en allmennlege. Fra da av gikk det i en forrykende fart! Jeg hadde ikke fått signert innskrivingspapiret før jeg var inne på et rom for å få sjekka blodtrykket og temperatur. Deretter satt jeg i maks 4 minutter før jeg var inne hos lege. Han ble straks bekymret da jeg beskrev min tilstand, bestilte så blodprøve og time hos spesialist. Etter bare 1(!) time på sjukehuset satt jeg med diagnose og medisiner! WOW!!

Diagnose:Jeg hadde fått magesår. Spiste Ibux da jeg hadde feber, og detta var ikke helt bra for magesekken… Nå er jeg på bedringens vei, og er veldig glad for det. Kan si til alle som skal på besøk hit; vær ikke bekymret for å bli sjuk her, du får verdens beste oppfølging!!!! (Men husk forsikringsbevis…)

Hilsen en smilende Juliane

 

2 tanker om “Ære være legene i Singapore!

 1. Hei! 🙂
  Jeg skal reise til Signapore i sommer, skal bo der i et år pga min mann skal studere der. Hvordan gjorde du det med visum? For jeg forstod det som man kan oppholde seg i Signapore i 90 dager uten visum, men hvem henvendte du deg til når man skal bo der lengere?
  Mvh Heidi M. datteren til Tove og Bjarne Ruud (hvis du husker de 🙂

  • Hei Heidi!
   Hele min søknadsprosess gikk igjennom jobben til mannen min, så jeg har egentlig ingen oversikt hvordan det gikk til. Jeg anbefaler deg å ta kontakt med den norske ambassaden her nede, de får nok slike forespørsler ganske ofte:) Hvis dere ikke finner ut av det, så går det veldig enkelt å dra ut av landet her på dag 90, for så å komme inn igjen med nytt visum. Malaysia ligger bare et ‘steinkast’ unna (man kan ta kollektivtransport dit til og med…).
   Ta også en titt på denne siden: http://www.ica.gov.sg Det er disse som jobber med immigrasjon til Singapore.
   Jeg husker ikke foreldrene dine, men Ruud er jo jeg veldig kjent med da:)
   Håper alt går i orden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *