Singapore Zoo

På lørdag var vi i dyrehagen for første gang,- det var spennende! Vi så mange flotte dyr på nært hold, og det kom mange «oj» fra Ruth Emilie. Det første dyret vi hilste på var en sjiraff, den var imponerende!

Dagen ble lang. Vi kom oss dit med t-bane og buss, men valgte å ta taxi hjem. Siden vi ikke har bil blir det mye taxikjøring. Det er ikke så dyrt som hjemme, men med mange nok turer i uka, så prøver vi å begrense det til et minimum. Det blir nemlig en del penger til slutt. Jeg prøver å komme meg til og fra sjømannskirka med bane og buss også, selv om bakken opp til kirka er ganske så tøff. Jeg prøver å se på det som dagens trimtur. I dag prøvde jeg bæremeisen. Gikk fint, helt til det begynte å hølje ned. Da ble det taxitur tilbake allikevel…

Ellers har vi planlagt oss en tur til Bali i midten av oktober,- gleder meg! Det blir vår sommerferie, ettersom vi ennå ikke har hatt noen ferieturer.

En tanke om “Singapore Zoo

  1. Det høres veldig godt ut å reise til Bali, det blir godt for dere. Ser så deilig ut at dere kan gå i sommerklær året rundt. Vi ske nå avslutte vogna for sommeren, nå er det bare å vente på vinteren æsj. Nå er det like før je får ordnet skipe, ska si ifra. Klem mamma.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *