Stor jente!

Ruth Emilie er blitt stor jente i løpet av kort tid, merker at mye har forandret seg. Forrige helg leide hun meg frivillig for første gang! Hun har alltid stritta imot, skal ikke holde, men nå tar hun gjerne en hånd når hun trenger hjelp eller når vi går ved siden av hverandre.

På søndag kjøpte jeg ei potte til henne (ja, butikkene er åpne på søndager!) som vi kan ha på badet. Allerede på mandag sier hun ‘bæsj’ til Jens Arne og går bort for å sette seg på potta, og jammen meg tisser hun! Etter det har jeg satt henne på potta rett som det er når vi skal skifte bleie. I dag tissa hun dermed hele to ganger på potta!! Hun har skjønt hva det dreier seg om, så nå er det bare å fortsette.

Ellers er hun glad i å spise selv. Brødskive er jo enkelt, men når det gjelder middagen har vi en skje hver. Da tar det ikke så lang tid som hvis hun skulle gjøre alt selv. Men når det gjelder yoghurten, så lar jeg henne kjøre i vei på egenhånd, det er stas!! 🙂

2 tanker om “Stor jente!

  1. Tenk at hun er blitt så stor at hun vet når hun ska bruke potta. Får nesten lyst på å ta fly ned med en gang og kose med henne. Uff je savner dere. Får håpe at hun ikke har glemt oss helt. Gi en kos fra mormor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *