Hong Kong

Etter at Mandy og Dexter dro, sjekka Tore rett inn. Det vil si at han allerede hadde vært i Singapore et par dager, og vært på guttetur til Kuala Lumpur med Jens Arne. Da gjesterommet ble ledig, ble han vår nye gjest:)

Sammen tok vi turen til Hong Kong (9.-12. februar). Litt kaldere enn her. Det holdt seg rundt 15 grader hele tida vi var der. Jeg frøys i starten, men etterhvert var det ganske deilig.

Å ha med Ruth Emilie på storbytur er ikke like lett lenger… Å sitte i vogna er kjedelig. Ho vil nemlig tusle rundt på egenhånd, og med alle biler og folk som det var her, så var ikke det like greit. Resultatet ble at vi gikk og bar på henne mesteparten av tida. Nesten 12 kilo blir litt tungt å bære på i lengden…

Blinkskudd fra turen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *