Helgekos med Mandy og Dexter

I skrivende stund er Dexter og Mandy på vei inn i flyet som skal ta dem med hjem. De gruer seg nok litt til kulda som møter dem (mer enn minus 20 har vi hørt…), men jeg håper de klarer å glemme den og heller glede seg over det nye de har satt igang (for dere som ikke vet det, så skal de starte en retrovintage nettbutikk!).

De var her hos oss i ti dager. Kosa seg på balkongen, traff familie og venner. De har jo bodd her før, så det var gøy for dem å treffe igjen kjente og å henge på vante steder. Jeg var selv med ut på byen en tur;).

På lørdag var det familiemiddag og bursdagsfeiring. Fetterne til Mandy kom på besøk og sammen feira vi James og Dexter på forskudd. Det ble diska opp med sterk asiatisk middag, norske vafler og singaporsk kake.

Søndag dro Dexter, Ruth Emilie og jeg til East Coast for å spille minigolf. Vi traska langs stranda og så på menneskelivet. Ruth Emilie var i hundreogti og fikk seg et par skrubbsår på turen. Minigolfturneringen ble det så som så med. Ruth Emilie var i beina på oss hele tida, så vi tok det mer som en kosestund sammen med henne. En flott helg synes jeg!:)

Ønsker dere to i flyet god tur hjem og lykke til med alle utfordringer der hjemme! Klem

En tanke om “Helgekos med Mandy og Dexter

  1. Nå er vi så heldig at d e bare -6 når vi landet. Krysser fingre på at det holde under -10 frem over for dette tåle Mandy 😉 Her venter på oss 4 store esker med klær! Uvant nå å være i stille stua og har ikke en liten en som sier «Oi» eller «Hæ» 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *