Ferien vår – Bali

Endelig ferie! For dere som trur at Singapore er en evig lang ferie for oss, så stemmer ikke det. Vi har vår hverdag og vårt stress, selv om det er noe helt annet enn hjemme. Bali er vår sommerferietur, og vi gleda oss virkelig! Det ble som forventa, -avslappende badeliv med mye sol. Litt kulturelle innslag når man bevegde seg utenfor hotellets fire vegger, men vi lot det stort sett bli med turer i nabolaget.

Legger ved noen bilder som oppsummerer det hele.

 

5 tanker om “Ferien vår – Bali

 1. I dag klarte jeg for første gang å få tilgang til bloggen deres. Morro å se at dere er i farta. Juliane, jeg må bare beklage at du ikke fikk noen bursdagshilsen i fra oss. Jeg hadde ikke tenkt å glemme, men det gjorde jeg når dagen kom. Vi har det veldig bra og i helgen hadde vi menighetsweekend på fossheim med 38 påmeldte. Det var en sukksess. Jeg har kjøpt meg buss igjen slik at vi kan reise på harryturer med hele familien. Høsten er alltid travel så jeg har hatt mange oppdrag med både lastebil og graver.Vi gleder oss til at dere kommer hjem. Vi er glade i dere alle. Klem!! Hils alle i fra oss.

  • Gøy at du endelig fikk til å se bloggen!
   Takk for bursdagshilsenen, bedre sent enn aldri 🙂 Nå er det bare to uker til vi drar hjem, gleder meg! Skal være med og synge så mye det blir tid til 🙂 Du får komme og hente meg med bilen vår, så blir vi noen dager. Sees snart! Klem

 2. Det ser helt herlig ut på Bali, du ser ut som ei Hawai dame skikkelig fin. Er så morsomt å se Ruth Emilie i vannet, hun har lært seg å holde munnen, skikkelig konsentrert. Er spent på å høre fra turen Dere er vel litt opptatt nå med besøk fra toten. Håper du snart er på skype. Klem mamma.

 3. Hei på dere:)
  Godt dere fikk dere en liten ferie, ser bare helt supert ut! Vi fikk en så hyggelig overraskelse i posten i dag 🙂 Tusen takk for superfin pakke til Thea, også på dagen hennes da! Og takk for koselig melding! Vi har kosa oss på Østfoldbadet i dag. I morra blir det familiebursdag og på søndag blir det vennebursdag, så her feirer vi i 3 dager til ende:) Gleder oss veldig til dere kommer til Norge!
  Klem fra oss 3 her;)

  • Jammen var vi heldig med tidspunktet!;) Har planer om julegave til Thea også, så det er bare å si ifra om det er noe spesielt du ønsker ho skal ha. Her er det mange merkevarebutikker og mange fine ting!! Har forresten bestemt at Anette, du og jeg skal ha et lite juleverksted… så at dere lagde julekort og så fikk jeg så lyst til å være med! Har kjøpt inn masse fine ark, så jeg er klar til å lage julekort om dere setter datoen…;) Om du forresten ønsker deg noe utstyr til kortlaging, så finnes det MASSE av det her! Gleder meg til å se dere! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *