Populær på godt og vondt!

Det er ikke bare bare å være lyshudet jente med knallblå øyne og lyst hår når man bor i Singapore. Skulle tru folk har sett det før, det er jo tross alt veldig mange hvite utlendinger som bor her, men det virker ikke sånn…  Var i Botanic Garden på lørdag. Den nye t-banelinja åpna denne dagen, og med ett ble det lett å komme seg dit. En nydelig park med masse spennende planter og masse plass å boltre seg på. Men Ruth Emilie fikk ikke løpe lenge i fred…. Så snart det kom en gruppe mennesker forbi med kamera, så var hun neste objekt. Det ble litt for mye etterhvert, så vi fikk komme oss derifra!

Bortsett ifra slike fotoseanser, så nyter Ruth Emilie stort sett oppmerksomheten hun får. Hun er veldig flørtete og liker å få øyekontakt med folk. I heisen og på t-banen stirrer folk, lager lyder og vinker. Hun smiler og vinker tilbake. Av og til blir det for mange og for mye, da legger hun hodet helt inn mot vognryggen og ser ned. Jeg prøver å plassere vogna sånn at hun ser på meg, føler at det gjør henne tryggere.

Søndag hadde jeg bursdag, og denne gangen var det jeg som fikk mye oppmerksomhet. MASSE hilsener på facebook! Trur aldri jeg har fått så mange meldinger noen gang. Tusen takk til dere alle!!!!! 🙂

Vi prøver å svømme med Ruth Emilie regelmessig. Nå har hun fått ringer og kan flyte helt selv. Hun kan sparke med beina mens vi trekker henne avgårde. Veldig morsomt altså. Gleder meg til hun klarer å svømme!

 

 

 

 

På mandag var vi igjen på lekestund på sjømannskirka, er en stund siden sist. Ruth Emilie var svært ivrig denne dagen, klarte nesten ikke å stå stille! På bildet trekker hun en figur som avgjør hvilken sang vi skal synge. Etterpå fikk vi spille på tromme også!

I morgen drar vi til Bali. Da skal vi svømme og bli brune! Når vi kommer hjem, venter familien Sukkestad på flyplassen. Anne-Karin, Per Henning og Liv Irene lander omtrent samtidig med oss. De blir i ca 10 dager, gleder meg til besøk!!

 

En tanke om “Populær på godt og vondt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *