Damenes uke

Denne uka har Jens Arne vært i Hong Kong, dvs han er der fortsatt…, så dermed har jeg prøvd å sørge for at vi damene får en travel uke. Både for at vi ikke skal kjede oss, og for at Ruth Emilie skal være mest mulig utslitt når kvelden kommer.

Søndag var vi på gudstjeneste i sjømannskirka (RE var på søndagsskolen, mens mamma sang i koret). Mandagen ble travel; først barnesangstund i sjømannskirka, en tur hjem og deretter tilbake til sjømannskirka for korøvelse. Ruth Emilie ble overlatt til Elisabeth, sånn at jeg fikk muligheten til å faktisk synge. RE var stuptrøtt, så planen var å gjøre det til en overnatting hos Elisabeth og Jostein (jobber på sjømannskirka). Hun hadde ikke lukket et øye før jeg kom tilbake, men overnatting ble det allikevel:) Tirsdag åt og lekte vi på The Pantry, en barnevennlig kafè, sammen med noen damer jeg har møtt. Hadde tenkt til å ta kollektiv transport, men det ble enklere å gå dit. Ruth Emilie sovna nemlig på et øyeblikk og da ble det litt vanskelig… (blir da mye opp og ned, hit og dit, ut og inn av vogna,- slitsomt!) Tok meg bare 5 min lenger enn med bussen som bruker 40 min, men en del mer svette… Onsdag slappa vi av og kosa oss hjemme. Satte sammen sykkelen vi har kjøpt til henne, det var stas! Den ble det store høydepunktet rundt bassenget den dagen 🙂  I dag tilbragte vi dagen hos Anita og Amalie. Ruth Emilie og Amalie er nesten like gamle, så vi har rett og slett truffet de perfekte «playdatene» våre. I morgen skal vi nok ta det rolig…

Så kommer Jens Arne hjem igjen.

 

2 tanker om “Damenes uke

  1. Hei! Jeg liker at du oppdaterer ofte Juliane! Gøy å se at det er nye innlegg når jeg er innom:)

    Jeg har laget en liten post på bloggen min med et spørsmål på. Har du lyst til å gå inn på den og svare? Da hadde jeg blitt veldig glad! 🙂 Det handler om hva som kan kjennetegne en god lærer. Jeg har spurt noen jenter fra gamleklassen min om de vil svare (litt usikker på om de kommer til å gjøre det, men…). Hadde vært trivelig om du også kunne svart:)

    Her er linken: http://www.livifactory.com/archives/hva-er-en-god-laerer/

    Hvis du har skype i Singapore, hadde det vært skikkelig koselig om vi kunne snakkes en dag! Savner dere her i Oslo 🙂

  2. Det høres ut som om dere har mer en nok å finne på. Det er fint at dere har funnet noen gode venner, og en fin plass som sjømannskirka. Fint at du kan bruke sangstemmen din Juliane. Morsomt at Ruth Emilie har begynt på søndagsskolen, der er hun nok aktiv. Tante gleder seg allerede til å besøke dere, har begynt å spare.Glad i dere klem mamma.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *