Helgesyssler

Ruth Emilie er alltid i farta, og da er det godt å ha noe å gjøre… Så straks klokka begynner å nærme seg 17, dukker det plutselig opp barn ifra alle kanter (sola er ikke like sterk på himmelen, og det er mulig å være ute uten å svette altfor mye!). Det bor en del barn i bygården, og alle samler seg rundt bassengkanten for å leke sammen og å utforske hverandres leker. Ruth Emilie er ikke sjenert og er stort sett innom alle barna i løpet av lekestunden. Mamma er stort sett med, men denne gangen var det pappa sin tur..

I helga var vi innom øya Sentosa. Helt greit sted, men litt for kunstig etter min smak. Der finner man underholdning, spisesteder, akvarium og sandstrender. Ruth Emilie likte best skilpaddene i tillegg til de mange trappene og fontenene, mens mamma og pappa likte iskremen aller best ;).

 

3 tanker om “Helgesyssler

  1. Det virker som dere koser dere, og at Ruth Emilie er skikkelig i farta. Det må jo bli lange dager for dere to når ikke de andre kommer ut før så seint på ettermiddagen. Tenk hvor heldige dere er som kan snakke om varmen her bare pøser det ned. Gleder meg til å besøke dere en gang. klem mormor

    • Ja, det kan bli lange dager om vi ikke har noe planlagt. Har barnesang i sjømannskirka på mandager fra 10 til 12, men ellers må vi sysselsette oss selv. Det er jo så varmt ute, at vi må finne et sted i skyggen eller på et kjøpesenter. Det finnes faktisk lekeplasser på de fleste kjøpesentrene, men det koster… Tenkte vi skulle til et sted som heter Royce Kids etterpå i dag, men ho starta luren sin så seint, så det kan hende vi tar og bader i bassenget isteden. Når ho våkner er det jo blitt skygge der.. Selv om man svetter, så setter jeg absolutt pris på varmen og på sollyset. Føler ikke at jeg må ut heller når det er sol ute, for det er det jo hele tida. Blir i godt humør av sol, absolutt!!! Håper du får ordna deg Skype snart!
      Klem fra meg

  2. Hei! Så fint å se bilder og lese hva dere holder på med i Singapore! Hvordan går det med Ruth Emilies døgnrytme nå? Har hun kommet i «gjenge»?

    Her i Oslo har vi endelig kommet i gang med «hverdagen». Trives godt på skolen og i leiligheten. Men, jeg skal innrømme at jeg gleder meg til besøk langveisfra i November:)

    Hils masse til Ruth Emilie og gi henne en stor klem fra tante! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *