Høsten i Singapore…

Oktobermåned er allerede her, og vi er langt inne i høsten. Ting går i ett, både i barnehage og på fritida, sånn som det vanligvis er på høsten for denne familien…

Jens Arne jobber sene kvelder, har flere frister på jobben og mer intenst arbeid.

Juliane øver med en gjeng dramaentusiaster som sammen setter opp en mini-musikal. Hun har også fått seg en ettermiddagsjobb på Norskskolen, i tillegg til å ha en enkeltelev i sang og å være med på ungdomsarbeidet på sjømannskirka. Like opptatt som alltid!

Ruth Emilie har noen lange dager i barnehagen ettersom mamma og pappa er så opptatte, men nyter godt av en fantastisk bra barnehage som arrangerer karneval og Mid-Autumn festival for alle familiene.

Dessverre har vi pådratt oss forkjølelse etter forkjølelse. Så den tida som så mest rolig ut, har vært brukt til å ligge flate. Det er vel også sånn det skal være om høsten?? Etter en omgangssjuke trudde vi det hele var over… men nei! To uker i god form, så fikk Ruth Emilie Hånd, Munn og Fotsyken. Klarer ikke å smile engang, så vondt har ho i munnen. Her går dagen sakte når det ikke er noe man kan gjøre for å få formen bedre. Den kommende uka må ho holde seg hjemme for ikke å smitte de andre, så det skal bli utfordrende å finne på noe underholdende hver dag. Bursdagsfesten jeg hadde tenkt meg blir vel heller ikke noe av. Vel, vel. Sånn er det vel å ha små barn…

Ser frem imot en fridag den 19. oktober. Da skal vi ta turen til Legoland i Malaysia. Åpna nå i september, og virker veldig bra. Gleder oss!

Har noen flotte minner fra Mid-Autumn Festivalen som jeg vil dele med dere. Dette er en av kinesernes største feiringer, og en vakker en sådan. Vi lagde lykter og mooncakes, hadde piknikk og fikk fortalt historien om Chang’e og Houyi (Yin og Yang) under fullmånen (hvor Chang’e bor). Siden Amalie var sjuk den helga, så tok vi med oss en ekstra lykt og gikk i tog hjemme hos henne. Jentene kosa seg sammen!

En tanke om “Høsten i Singapore…

  1. Å som je savner jentene mine, får nesten vondt i maven av å se dere. Gleder meg til dere kommer hjem for godt, da kan jeg virkelig være mormor og ha vesla masse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *