Aktive dager

Det nærmer seg avreise og tempoet har økt betraktelig…

MYE skal gjøres før vi reiser hjem! Ikke det at jeg ikke får muligheten når vi er tilbake, men det er mange fjes vi ikke kommer til å se igjen til høsten. Jorunn reiser hjem med familien for godt, og i går hørte jeg at tredjekvinnen i sangtrioen min plutselig skal dra hjem…

Tirsdag ble en helaftens for min del, – en utrolig flott dag! Først bar det ut til Little India for å fullføre fotokurset jeg har tatt. Det ble mange vakre bilder, både i gater og i templer. Etter litt indisk lunsj bar det hjem til en rask dusj og så til Swissotel for High Tea med Anita og Jorunn.

High Tea er noe typisk britisk som har blitt igjen her etter kolonitiden. Det er en slags lettere lunsj med en avslutning med kaker og te. Vi hadde kledt oss litt finere for å kunne passe inn i omgivelsene 🙂 Utsikten var utrolig og maten kjempegod! Dette kan jeg gjøre igjen!!

Deretter bar det til kveldens høydepunkt: CASINO! Vi hadde satt oss tak på 100SGD, trudde vi skulle ta helt av, men det ble med 10SGD… Er visst ikke gambler allikevel… Anita og jeg skaffet oss medlemskort, i tilfelle vi skulle få lyst igjen, HAHA 😉

Kvelden ble avsluttet utenfor Marina Bay Sands med et glass vin og et utrolig flott (og gratis!) lysshow. Det ble mye god prat. Takk for en flott kveld, jenter!!

 

En tanke om “Aktive dager

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *