Stor jente!

Det skjer en del for tiden, både på den sosiale fronten og med oppgaver og gjøremål, men den det skjer aller mest med, er Ruth Emilie!

Om noen måneder er ho hele to år, stor jente, og det merkes. Ho babler i vei med en herlig blanding av engelsk og norsk, synger gjerne når ho ikke prater, og danser rundt omkring. Har lasta opp en filmsnutt tatt på kveldsturen vår i dag. Måtte danse litt da vi kom til hjørnet ved Cathay-senteret hvor de spiller musikk utendørs 🙂 Trykk på The Cathay Dance

Hver fredag kommer ho hjem med sekken full av saker og ting ho har laga i barnehagen. Jeg har laga en ‘Wall of Art’ av det som kan henges opp på veggen. Jammen begynner den å fylle seg opp siden oppstarten i februar!

Jeg gleder meg til den norske sommeren hjemme. Da skal Ruth Emilie få løpe rundt i skog og mark og kose seg skikkelig. Ho er veldig glad i å løpe rundt. Det er stort sett det ho gjør de siste timene før ho legger seg. Vi må passe på å få ‘lufta’ ho skikkelig ute før vi tar kvelden, ellers løper det i beina når det skal soves 😉

Nå sover ho godt etter lufteturen, og jeg er spent på hva ho har med seg hjem av godsaker til veggen min i morgen…:) God natt!

3 tanker om “Stor jente!

    • Ble det sidelengs?? Jeg ser det riktig vei på min data. Eller mente du at jeg skulle ha filma forfra? Det har jeg prøvd og det er ikke lett!:) Ho vil gjerne se hva jeg filmer og da får jeg rett og slett ikke filma. Må gjøre det litt i smug:) Ho er veldig glad i å danse. Er det musikk på, så setter ho igang. I barnehagen prøver ho visst å dra de andre med seg. De har musikkundervisning hver dag, så da får ho prøvd seg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *