Påske

Nå er påsken over, jammen gikk det fort!

Vi bestemte tidlig å melde oss på turen til Rawa som sjømannskirken arrangerer hvert år. Det virket så enkelt å overlate turplanleggingen til noen andre, og i tillegg håpet vi på at det ville være noen lekekamerater for Ruth Emilie der. Da dagen nærmet seg var vi 81 stykken som skulle på tur, så gøy!!

Natten før avreise var stormfull. Det tordnet i ett sett og det regnet natten igjennom. Vi sto tidlig opp, og var helt etter klokka med tanke på avreise fra oss, til og med planlagt tid til å  ‘henge’ litt på kirka. Men tida kom og gikk. Ingen taxi å få!!! Når det regner, så er det knapt en taxi å få tak i, men kl 6.30 om morgenen på en lørdag!!!?? Etter 50 minutters ringing og flere lovnader fra sentralbordet, så ga vi opp og tok banen. Kom ti minutter for seint… Takk og pris for kollektivt transport!! (Kan nesten stille klokka etter banen her i Singapore!)

Rawa var fantastisk flott! En skikkelig Robinson-øy. Og jammen meg var det ikke opptak av den franske versjonen av Robinson på naboøya, -artig!! 

Jens Arne og jeg snorkla for første gang. Hvorfor har vi ikke gjort det før? Kjempegøy å se alle fiskene som man ikke har anelse om at er der før man setter på svømmebrillene. Litt skummelt hvor nærgående de var, men det er nok bare jeg som er litt førstegangspyse.

Hadde gudstjeneste under palmene på Palmesøndag. Jeg hadde et dramaopplegg med de store barna, så det var de som bar hele gudstjenesten. Kjempefint!

Ellers ble jeg febersjuk på slutten av oppholdet, og det varte påska igjennom. Litt kjedelig nå som Jens Arne hadde fri, men sånt får man ikke gjort noe med. Ruth Emilie var også litt dårlig, så vi hadde rolige dager.

Jens Arne møtte Alexander i Hong Kong den siste helga i påska, fikk litt guttetur. Nå er Alex  hos oss ei uke og skal se Singapore.

Ellers går dagene avgårde i full fart. Ruth Emilie er i full barnehage, så jeg henter henne kl 15.30. Da får jeg sagt ja til mere, og kan ha faste punkter på agendaen. Er blitt med i flere kor og er med i 17.mai-komiteen. Fullt opp altså! 🙂

Håper alt står bra til der hjemme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *