Ny hverdag

Da jeg henta Ruth Emilie på førskolen i dag, var det såvidt ho la merke til at jeg kom. Snakk om forskjell fra forrige sted vi var! Hun stortrives i den nye barnehagen, det er bare litt grin om morran når jeg leverer. Lærerne der er veldig flinke og gir meg masse info hver dag om hva ho har gjort og ikke gjort. I dag fikk jeg også med noen bilder fra hennes første uke…

Ellers har vi besøk av onkel Dellan og tante Mandy. Ruth Emilie var litt skeptisk i starten, men etter en barnevaktrunde har ho tødd litt opp. Vi har møtt Mandys to fettere, veldig koselig! På lørdag skal vi ha familiemiddag med en blanding av norsk og asiatisk mat 🙂

Jeg har til og med kommet meg ut på byen! Mandy og Dellan tok meg med til Clarke Quay, (hvor jeg ellers har vandra på dagtid) hvor jeg fikk oppleve det yrende utelivet. Dansa litt, men vil gjerne danse mer!:)

 

Har gått til anskaffelse av et luksusmøbel til den store balkongen vår. Her ser vi Mandy, Dellan og JJ (Mandys fetter) nyte late dager… 😉

En tanke om “Ny hverdag

  1. Det ser ut som Ruth Emilie koser seg, det er godt å se. Jeg får helt spader, gleder meg så til reise når jeg ser hvor deilig det er der. Hils Dellan og Mandy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *