Tilbake til varmen!

Vi ankom Singapore 10. januar, og siden da har dagene flydd avgårde! Vi har jobbet hardt og lenge med å snu døgnet, det er jammen meg ikke lett med en ettåring altså! Ruth Emilie har også begynt i barnehagen. Jeg trudde det skulle bli kjempegreit for en som er så omgjengelig som ho, men neida… Barnehager her er ikke som i Norge. De er veldig styrt av pensum og faste tidsplaner. Lite fri lek og utendørs lek for å si det sånn. Ruth Emilie grein seg igjennom timene, og til slutt var det sånn at jeg måtte være i nærheten for å hente når det ble for mye. Det ble dermed maks to timer om dagen… Lang reisevei har jeg hatt óg, så den etterlengtede fritida ble rett og slett å sitte og vente. I dag har vi derimot sett på en flott barnehage som er nyoppstarta. En Montessori Pre-School som ligger rett rundt hjørnet for der vi bor. Det er streng timeplan der også, men mye mer aktiviteter som setter barna i sving. Bra for ei som ikke kan sitte stille!:)

Ellers nyter vi varmen. Jammen godt å komme hit fra en kald og våt vinter!

Vi har akkurat gått inn i dragens år etter den kinesiske månekalenderen. Vi har feira på vår måte med å pynte huset i rødt og med drager, og kledd oss i rødt. Vi var sammen med Kjetil, Anita og Amalie på et lekested i går. Der fikk vi se ekte løvedans. Det er obligatorisk ved hvert kinesisk nyttårsfeiring. Så Gong Xi Fa Cai til alle dere der hjemme!  (Trykk her og se video av Tradisjonell løvedans.)

Jeg har også klart å melde meg på et kurs i musikalteater. Det er kjempegøy! Synger først i 1,5 time og danser så i 1 time etterpå. Bra trim og kjempegøy!

 

Da er det forhåpentligvis ikke lenge til jeg skriver igjen!
Klem til dere i det kalde nord!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *