Aktive dager

Det nærmer seg avreise og tempoet har økt betraktelig…

MYE skal gjøres før vi reiser hjem! Ikke det at jeg ikke får muligheten når vi er tilbake, men det er mange fjes vi ikke kommer til å se igjen til høsten. Jorunn reiser hjem med familien for godt, og i går hørte jeg at tredjekvinnen i sangtrioen min plutselig skal dra hjem…

Tirsdag ble en helaftens for min del, – en utrolig flott dag! Først bar det ut til Little India for å fullføre fotokurset jeg har tatt. Det ble mange vakre bilder, både i gater og i templer. Etter litt indisk lunsj bar det hjem til en rask dusj og så til Swissotel for High Tea med Anita og Jorunn.

High Tea er noe typisk britisk som har blitt igjen her etter kolonitiden. Det er en slags lettere lunsj med en avslutning med kaker og te. Vi hadde kledt oss litt finere for å kunne passe inn i omgivelsene 🙂 Utsikten var utrolig og maten kjempegod! Dette kan jeg gjøre igjen!!

Deretter bar det til kveldens høydepunkt: CASINO! Vi hadde satt oss tak på 100SGD, trudde vi skulle ta helt av, men det ble med 10SGD… Er visst ikke gambler allikevel… Anita og jeg skaffet oss medlemskort, i tilfelle vi skulle få lyst igjen, HAHA 😉

Kvelden ble avsluttet utenfor Marina Bay Sands med et glass vin og et utrolig flott (og gratis!) lysshow. Det ble mye god prat. Takk for en flott kveld, jenter!!

 

Helgekos

Denne helga har vi kosa oss masse!!

På lørdag starta vi dagen hos Amalie, Kjetil og Anita. Amalie fylte 2 år på fredag, og sånt må feires!! Det ble pølser og kaker, og masse bading på barna. Morten, Jorunn og Johannes var også der. Nå er det ikke lenge til de drar tilbake til Norge for godt… Kommer til å savne dem!

Søndag ble vi ringt opp av Kjetil som inviterte oss med på sykkeltur på East Coast. Jeg har ikke sykla på mange år, men vi sa ja og det angrer vi ikke på! Hadde det kjempetrevlig! Det ble ikke lange sykkelturen, for ikke alle ville sitte på sykkel, men det ble akkurat passe.

Fotokurs

Jeg har lenge tenkt å få meldt meg opp i et fotokurs på nett, men det har bare blitt med tanken… Takket være Jens Arne så er jeg endelig igang! Fikk fotokurs i bursdagsgave, og nå knipses det for fullt! Har investert i en bra bok om lyssetting, i tillegg til alt det andre jeg skal lese meg opp på. Føler meg allerede tusen ganger bedre etter den ene måneden som har gått, -dette er gøy! 🙂

Mitt favorittobjekt… Hva synes dere?

(Bildene er uredigerte altså!)

Her har jeg prøvd meg på redigering av to av bildene. Har brukt Picasa som er gratis og som jeg kjenner godt.